HOME                    LICHTBRONNEN EN ENERGIEBESPARING                    WAT DOEN WIJ                    PRODUCTEN                    CONTACTGEGEVENS  

 
 


Wat doen wij?
Veel van ons werk gebeurt op aanvraag van mensen die een idee of product hebben. Zij hebben iets voor ogen of willen een lamp laten maken van bijvoorbeeld een scheepsschroef, een brandblusser, wijnflessen, jeneverkruiken, expansievaten van de centrale verwarming enz. Hergebruik van materialen is momenteel wel helemaal in en dat merken wij. Ook heel leuk om te doen trouwens.

Maatwerk
Verlichting is sfeerbepalend voor het interieur van huis en bedrijf. Dit geldt met name voor hanglampen. Daarom is het fijn dat u vanaf nu voor maatwerk kunt kiezen. Laat u ons uw ideeŽn weten en wij gaan er mee aan de slag. Wij laten u snel weten (en zien) hoe wij uw idee hebben uitgewerkt en doen u een prijsvoorstel.

U kiest bijvoorbeeld een armatuur en vertelt ons wat voor fitting er in moet, welke kleur het snoer moet hebben, hoe u de ophanging wilt (ketting of snoer) en hoe de plafondaansluiting er uit moet zien. Bijvoorbeeld: 2 hanglampen die samen aan een plafondprofiel moeten worden opgehangen.

Partijen
Soms kopen wij partijen lampen of partijtjes armaturen op. Deze lampen worden dan technisch en optisch weer helemaal opgeknapt (indien nodig) of zodanig omgebouwd, dat er weer een nieuw ontwerp ontstaat. Deze lampen kunnen wij dan voor heel interessant prijzen aanbieden.

     


IndustriŽle verlichting of Industrial Look
Wij zijn constant op zoek naar partijen uit oude panden in binnen- en buitenland. Daarom is de voorraad wisselend. Wel kennen wij enkele fabrikanten die de armaturen nog maken waarna wij deze aan uw of onze wensen kunnen aanpassen met de gewenste fittingen, snoeren enz.

Deze Industrial Look wordt ook als maatwerk geleverd. Ze hebben de look van industriŽle verlichting, maar zijn gewoon uitgerust met een normale (E27) fitting.

Upcycling:
Eťn van onze specialisaties is het hergebruik van diverse materialen en producten.
Zo maken wij trendy hanglampen van onder andere scheepsschroeven, brandblussers, wijnflessen, expansievaten enz.

 

     
Podiumverlichting: (Par 56 lang)
Ook dit soort verlichting kan erg decoratief gemaakt worden. In veel interieurs geven deze lampen precies de sfeer die verlangd wordt. Ook deze verlichting wordt als maatwerk geleverd. U zegt hoe u het precies wilt hebben, zoals ophanging aan ketting, snoer uitgang aan zijkant of door ketting, of alleen aan snoer hangen, en kleur snoer, soort plafond aansluiting enz..

De meerprijs voor ophanging aan een ketting is Ä12,--